Nieuws & Evenementen

PARIS here we are!

Bezoek ons op de beurs Maison&Objet

Met een prachtige stand zijn wij van 2-6 september 2016 aanwezig op de beurs Maison & Objet in Parijs. We hopen u daar te begroeten. U kunt ons vinden in Hal 4, stand B120 – C119. Mocht u meer willen weten of een afspraak met ons in Parijs willen maken, dan horen we graag van u.

Bezoek de Maison&Objet website

Bezoek ons ook in Aalsmeer

Onze stand op Tica - roze hal d5

TICA-Aalsmeer is een uniek groothandelscentrum met ruim 160 bedrijven voor de detaillist in de Home, Gift & Garden sector. TICA-Aalsmeer staat garant voor een zeer inspirerende collectie artikelen. Een bezoek aan ons easy shopping centre is een must voor elke detaillist uit de Home, Gift en Garden sector! Wij zijn te vinden in de roze hal, stand d5.

Bezoek de Tica website


House615: Exclusieve bloemenzee uit China

TC Tubantia De Ondernemer

De start van House615 is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Rogier en Michel werden recent geinterviewd voor een artikel in De Ondernemer, een bijlage van De Twentsche Courant Tubantia. De Ondernemer verscheen op zaterdag 24 oktober 2015.

Lees het gehele artikel (jpg)

Host Exhibition Milaan

House615 stond op de beurs in Milaan

Van 23 tot 27 oktober stond House615 op de beurs Host in Milaan. Host is de beurs voor de horeca en hotel industrie. We kijken terug op een zeer geslaagde editie van deze toonaangevende beurs.

Showroom geopend

Hengelo, oktober 2015

Onze showrooms zijn te vinden in Los Angeles, Atlanta, Dallas, Shanghai en Beijing. In onze gloednieuwe 400m2 showroom in Nederland inspireren wij u graag met onze visie op het gebied van kunstbloemen en –planten.

Meer over ons & de showroom

Evenementen

A message from nature