Over ons

‘s Werelds beste kwaliteit kunstbloemen en planten


HOUSE615 biedt u ‘s werelds beste kwaliteit kunstbloemen en planten. Niet van echt te onderscheiden. Wij maken luxe toegankelijk.

HOUSE615 is recent opgericht door Michel Slag en Rogier van Male. Beide ervaren professionals in de kunstbloemen en –planten wereld. Gepassioneerde mannen met ruime ervaring op het gebied van design, productontwikkeling, verkoop en distributie.

Onze showrooms zijn te vinden in Los Angeles, Atlanta, Dallas, Shanghai en Beijing. In onze gloednieuwe 400m2 showroom in Nederland inspireren wij u graag met onze visie op het gebied van kunstbloemen en –planten. 

Managing Director Michel Slag is al ruim 20 jaar actief in international sales en accountmanagement rollen binnen de retail. Hij voelt klantbehoeften feilloos aan en weet voor iedere wens een passende oplossing te vinden.

Creative Director Rogier van Male werkt al meer dan 15 jaar in de zijdenbloemen en woningdecoratie. Hij richt zich met name op productontwikkeling, design, styling en kennisoverdracht. Rogier heeft veel ervaring in de samenwerking met fabrikanten, retail organisaties en importeurs in Europa, Azie en Amerika.


Bezoek onze showroom

A message from nature